Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kroon Biologisch uit Amsterdam is er trots op de nieuwe lijn onder het bekende huismerk PUUR te introduceren: PUUR Biomeerwaardekip. Samen met de Stichting Biomeerwaardekip en World Wide Food Trade is een prachtig assortiment samengesteld dat vanaf deze week verkrijgbaar is voor de winkels.

puur-logo.jpgDe kip en het ei

De bekende vraag; 'Wat was er eerder, de kip of het ei?' gaan we niet  beantwoorden, maar wel kunnen we gerust stellen dat het één niet kan bestaan zonder het ander. Voor eieren is een kip nodig geweest. Allemaal heel logisch, maar wat gebeurt er met de kippen als deze zijn uitgelegd? Helaas worden deze voor het grootste gedeelte verwerkt in de gangbare industrie. Biomeerwaardekip zorgt voor een aparte verwerking en verwaarding van biologische leghennen. Met de introductie van deze producten in de natuurvoedingswinkels laten we zien dat hiervan heerlijke en betaalbare biologische kipproducten te maken zijn.

Breed assortiment

Nu zijn leghennen een stukje ouder dan vleeskippen. Dit vlees is dan ook niet geschikt als filet voor korte bereiding. Samen met een aantal ambachtelijke producenten zijn de afgelopen jaren talloze proeven gedaan om de mooiste producten te kunnen leveren. Zo maakt Bert Koetsier uit Ruinerwold, de persoon die bekend staat als dé man achter de echte knakworst, de heet gerookte rookworsten en knakworsten van PUUR-Biomeerwaardekip. Daarnaast zult u voortaan de braadworsten, hotdogs, nuggets en schnitzels in ons aanbod vinden.

kroon

 

bmk-logo.jpgHerkenbaar in het schap

Kroon Biologisch is ervan overtuigd hiermee, samen met Biomeerwaardekip, een verhaal neer te leggen dat een grote groep consumenten zal gaan aanspreken. Daarnaast zijn de producten ook nog eens bijzonder lekker. Om het verhaal compleet te maken voeren we deze producten onder het succesvolle PUUR vers-merk, zéér herkenbaar in het schap naast het PUUR Vers Vlees en Vers Vega assortiment, aantrekkelijk geprijsd en met een ruime THT.

De kracht van Kroon

Kroon, biologische versgroothandel, biedt een uitgebreid biologisch vers- en diepvriesassortiment van meer dan 1.000 producten. Waaronder het delicatessenmerk PUUR en het breedste, biologische en Demeter kaasassortiment. Met een landelijke, dagelijkse distributie en een constante hoge kwaliteit is Kroon een sterke, betrouwbare en servicegerichte partner voor vele tientallen natuurvoedingswinkels in Nederland.

Voor meer informatie: www.kroonbiologisch.nl

kroog-logo.jpg

Bron: Biojournaal

Publicatiedatum: 30-1-2014

Culinair ontdekt Soepkip-Foodlog

recesie soepkip

Nick Trachet (her)ontdekt de echte soepkip. Hij maakt er kippensoep en vol-au-vent van.

Lees meer »

Culinaire Recensie

Biomeerwaardekip haasjes en filet door:

Dick Veerman, Hoofdredacteur Foodlog

kiphaasje1 inzet

Zijn dit visfiletjes? Nee. Dit zijn haasjes van... Lees meer »

Nu ook eieren van Biomeerwaardekip

Kroon Biologisch introduceert PUUR Biomeerwaardekip

Copyright © 2011-2016 World Wide Food Trade.  All rights reserved